Επιστροφές / Ακυρώσεις

 

Επιστροφές Προϊόντων


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν.

Η διαδικασία είναι απλή!


Σε περίπτωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος είτε λάθος αναγραφής στοιχείων προϊόντων, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημά μας! Σε περίπτωση αντικατάστασης ή αλλαγής γνώμης για την παραγγελία, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα, σε αυτή την περίπτωση τον πελάτη!
Η αντικατάσταση του προϊόντος, η νέα αποστολή βαρύνουν πάλι τον αποστολέα, σε αυτή την περίπτωση το garifallo.gr!


Ακύρωση Παραγγελίας - Επιστροφή Χρημάτων


Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2811217247 09:00 - 15:00, Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο και 09:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00 Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή.
β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για επιστροφή χρημάτων, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.
Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην δωρεάν επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Όλα τα προϊόντα πρέπει να δοκιμάζονται προσεκτικά για την αποφυγή φθορών. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του.

Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα για επιστροφή των χρημάτων σας, θα σας επιστραφούν τα χρήματα στο σύνολό τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας, θεωρούμε ότι μέσα σε δέκα εργάσιμες ημέρες το προϊόν θα έχει επιστραφεί στις αποθήκες μας για έλεγχο και έγκριση της επιστροφής των χρημάτων. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε λογαριασμό Τραπέζης που θα μας υποδείξετε ή ηλεκτρονικά.

 

Δικαίωμα Υπαναχώρησης


Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και δε σας ενδιαφέρει η αντικατάστασή του με κάποιο άλλο μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση κάνοντας αίτημα επιστροφής (μέσω mail ή τηλ). Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη επιστροφής του προϊόντος.

Βασική προϋπόθεση για να προχωρήσετε στην επιστροφή του προϊόντος, είναι αυτό να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του.

 

Τρόπος Αποστολής Προϊόντων για επιστροφή


Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε courier (ACS, Γενική Ταχυδρομική, ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα, κτλ) εξυπηρετεί εσάς αρκεί τα προϊόντα να επιστραφούν στο χώρο μας. Ισχύει για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις επιστροφών.

Αν γίνει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο η αποστολή τους πχ. ταχυδρομείο ΕΛΤΑ ή ΚΤΕΛ κτλ (εφόσον δεν έχει συμφωνηθεί και από τις δύο μεριές), η επιστροφή τους δεν θα γίνεται δεκτή!

Διεύθυνση καταστήματος: Χριστομιχάλη Ξυλούρη 27, Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ: 71304

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2811217247